تراشه دایمنسیتی ۹۰۰۰ در آزمون چندهسته‌ای گیک‌بنچ تراشه پرچم‌دار کوالکام را با فاصله پشت سر گذاشت

{title limit=50}

چند ماه قبل مدیاتک دایمنسیتی ۹۰۰۰ را به‌عنوان اولین تراشه‌ی چهار نانومتری موبایل جهان معرفی کرد. این پردازنده اولین تراشه‌ی موبایل ساخته‌شده بر مبنای فرایند ساخت ۴ نانومتری TSMC است و از معماری جدید v9 آرم بهره می‌برد. CPU این تراشه نیز اولین نمونه در جهان است که از چینش جدید هشت هسته‌ای آرم استفاده می‌کند: یک هسته‌ی قدرتمند Cortex-X2 با فرکانس کاری ۳٫۰۵ گیگاهرتز، سه هسته‌ی Cortex-A710 با فرکانس ۲٫۸۵ گیگاهرتز و چهار هسته‌ی کم‌مصرف Cortex-A510 با فرکانس ۱٫۸ گیگاهرتز.

دایمنسیتی ۹۰۰۰ از پردازنده‌ی گرافیکی ۱۰ هسته‌ای Mali-G710 آرم بهره می‌برد و به نسل پنجم APU مدیاتک با ۶ هسته‌ی مخصوص بهینه‌شده برای پردازش‌های مرتبط با هوش مصنوعی مجهز شده است. این تراشه همچنین به پردازنده سیگنال تصویر (ISP) جدید ۱۸ بیتی نسل هفت دایمنسیتی ۹۰۰۰ با قابلیت انتقال داده با سرعت ۹ گیگاپیکسل‌برثانیه مجهز شده که به‌ ادعای مدیاتک اولین تراشه با توانایی ثبت تصاویر ۳۲۰ مگاپیکسلی است.

بنچمارک دایمنسیتی ۹۰۰۰

اکنون حساب کاربری آیس‌یونیورس در توئیتر، نتایج بنچمارک گیک‌بنچ دایمنسیتی ۹۰۰۰ مدیاتک را به‌ اشتراک گذاشته است. براساس گزارش آیس‌یونیورس این پردازنده در بخش عملکرد تک‌هسته‌ای امتیاز ۱۳۰۹ را به‌دست آورده است و در بخش عملکرد چندهسته‌ای نیز به امتیاز درخورتوجه ۴۵۴۶ دست یافته است. این نتایج با نسخه‌ی ۵٫۴٫۴ گیک‌بنچ و روی دستگاه شیائومی با شناسه مدل 22011211c ثبت شده است.

برای مقایسه باید اشاره کنیم امتیاز عملکرد تک‌هسته‌ای و چندهسته‌ای اسنپدراگون ۸ نسل یک کوالکام به‌ترتیب ۱۲۳۵ و ۳۷۵۸ است. بدین‌ترتیب باید دید آیا بیشتر بودن امتیاز دایمنسیتی ۹۰۰۰ در عملکرد واقعی نیز نسبت به تراشه‌ی کوالکام برتری خواهد داشت یا خیر.

البته این نتایج هنوز رسماً تأیید نشده است و بنابراین نمی‌توان با اطمینان کامل درمورد آن‌ها نتیجه‌گیری کرد.






ارسال نظر

عکس خوانده نمی‌شود
3