اسنپدراگون ۸ نسل یک در تست چند هسته‌ای گیک‌بنچ از دایمنسیتی ۸۱۰۰ شکست خورد

{title limit=50}

پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸ نسل یک این روزها برای حفظ جایگاهش در مقابل برترین رقیب خود، مدیاتک، روزهای سختی را پشت سر می‌گذارد. مدیاتک نیز به لطف پردازنده‌های دایمنسیتی قدرتمند خود که توسط TSMC تولید شده‌اند،‌ فشار را روی کوالکام افزایش داده است.

weibo screenshot

امتیازات اولیه‌ی بنچمارک Dimensity 9000 از برتری این پردازنده در مقابل Snapdragon 8 Gen 1 خبر داد، اما گویی این برتری برای مدیاتک کافی نبود و حالا به گزارش Gizmochina و طبق نتایج بنچمارک گیک‌بنچ، پرچم‌دار کوالکام از Dimensity 8100 نیز شکست خورده است.

افشاگر شناخته شده‌ی Digital Chat Station روز ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ در شبکه‌ی اجتماعی Weibo نتایج بنچمارک گیک‌بنچ اجراشده روی دایمنسیتی ۸۱۰۰، اسنپدراگون ۸ نسل یک و اسنپدراگون ۸۸۸ را به اشتراک گذاشت؛ براساس این نتایج پردازنده‌ی مدیاتک می‌تواند به‌راحتی دو پردازنده‌ی دیگر را در تست چند‌هسته‌ای شکست دهد. هر سه دستگاه تست‌شده از برند ریلمی انتخاب شده بودند و گوشی برنده نیز مدل RMX3562 از این برند یا همان GT NEO3 ریلمی است که به‌زودی راهی بازار می‌شود.

دایمنسیتی ۸۱۰۰

اسنپدراگون ۸ نسل یک

اسنپدراگون ۸۸۸

البته به دلیل وجود هسته‌ی فوق‌العاده قدرتمند Cortex-X1 در هر دو پردازنده‌ی کوالکام، دایمنسیتی ۸۱۰۰ در تست تک‌هسته‌ای با امتیاز ۹۵۶ در رتبه‌ی آخر قرار گرفت.

شکست دو پردازنده‌‌ی پرچم‌دار کوالکام از پردازنده‌ای که حتی بهترین پردازنده‌ی سال مدیاتک هم نیست، برای تولید‌کننده‌ی کوالکام شهرت خوبی به همراه نخواهد داشت. در واقع دایمنسیتی ۹۰۰۰، به‌عنوان پردازنده‌ی پرچم‌دار مدیاتک در سال ۲۰۲۲ محسوب می‌شود و پردازنده‌‌های سری ۸۰۰۰ دایمنستی تنها در گوشی‌های هوشمند میان‌رده و میان‌رده‌ی رو به بالا استفاده می‌شوند. علاوه بر این، پردازنده‌های دایمنسیتی ۸۰۰۰ از فرایند ۵ نانومتری قدیمی‌تری در مقایسه با فرایند پیشرفته‌ی ۴ نانومتری استفاده‌شده در اسنپدراگون ۸ نسل یک استفاده می‌کنند.

به نظر می‌رسد کوالکام برای جبران عملکرد نه چندان مناسب پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸ نسل یک خود، برنامه‌هایی در سر دارد. به احتمال زیاد این شرکت قصد دارد نسخه‌ای ارتقاءیافته از پردازنده‌ی پرچم‌دار خود را با شماره مدل SM8475 عرضه کند. نسخه‌ی پلاس اسنپدراگون ۸ نسل یک دیگر توسط سامسونگ تولید نمی‌شود و کوالکام در ساخت آن از فرایند ۴ نانومتری پیشرفته‌ی TSMC استفاده خواهد کرد. باید منتظر ماند و دید که پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸ نسل یک ارتقاءیافته دربرابر رقبا چگونه ظاهر خواهد شد.






ارسال نظر

عکس خوانده نمی‌شود
29