فهرست افراد و سازمان‌های خطرناک فیسبوک فاش شد

{title limit=50}

طبق فهرستی که انتشارات آنلاین اینترسپت روز سه‌شنبه (۲۰ مهر ۱۴۰۰) منتشر کرده است، فیسبوک فعالیت بیش از چهار هزار نفر از افرادی را که گمان می‌رود عضو گروه‌های خطرناکی مانند نژادپرستان، جنبش‌های نظامی و تروریست‌ها باشند، در پلتفرم خود ممنوع اعلام می‌کند.

علاوه بر این فهرست، اینترسپت در همین راستا گزارشی اجمالی ارائه کرده است که نشان می‌دهد نحوه اداره محتوای این شبکه اجتماعی می‌تواند باعث رواج خشونت در خارج از پلتفرم فیسبوک شود.

به گزارش Cnet، بیش از نیمی از این فهرست، مربوط به تروریست‌هایی است که از خاورمیانه و آسیای جنوبی در این پلتفرم فعالیت می‌کنند. با توجه به فهرست ارائه‌شده و سیاست‌های فیسبوک، کارشناسان معتقدند که این پلتفرم نیاز دارد محدودیت‌های بیشتری برای گروه‌های اقلیت در نظر بگیرد.

فیسبوک سه رده‌بندی برای نحوه برخورد با محتوای به اشتراک گذاشته‌شده در پلتفرم خود در نظر گرفته است.

دسته اول مربوط به گروه‌های تروریستی، خشونت‌طلبان و سازمان‌های جنایتکار است که سخت‌گیرانه‌ترین قوانین را شامل می‌شود و دسته سوم با کمترین سطح محدودیت، مربوط به جنبش‌های نظامی فعال است که طبق اطلاعات اینترسپت، بیشتر شبه نظامیان راست‌گرای سفید‌پوست و ضد دولتی در آمریکا هستند.

برایان فیشمن، مدیر اجرایی سیاست‌های مبارزه با تروریسم فیسبوک، در رشته توییتی اعلام کرد که فهرست منتشرشده اینترسپت کامل نیست و همچنان در حال به‌روزرسانی است.

فیشمن درباره شناسایی این افراد و سازمان‌ها گفت:

تعریف واضح و مشخصی برای شناسایی سازمان‌های خطرناک در سراسر جهان وجود ندارد و توافق همه‌جانبه برای این تعاریف کاری دشوار است. با توجه به اینکه هر سازمان‌ تروریستی نهادهای جداگانه زیادی دارد، به منظور تسهیل در اجرای قانون نام هر کدام از این نهاد‌ها به‌صورت جداگانه (و نه بر اساس منطقه) در این فهرست ذکر شده است. برای مثال در دسته اول این رده‌بندی، ۲۵۰ سازمان نژاد‌پرست وجود دارند.

هیئت نظارت بر محتوای فیسبوک از اکتبر ۲۰۲۰ (مهر ۱۳۹۹) این پلتفرم را برای شفاف‌سازی سیاست‌های خود در قبال افراد و ساز‌مان‌های خطرناک تحت فشار گذاشته‌ است. در ژانویه ۲۰۲۱ (دی ۱۳۹۹)، این هیئت نظارتی، فیسبوک را به غیر شفاف بودن قوانینش برای کاربران متهم کرد و در همین راستا پستی که به دلیل نقض سیاست‌های فیسبوک حذف شده بود، دوباره منتشر کرد.

هیئت نظارت بر محتوای فیسبوک توصیه کرده است که فیسبوک تمام یا بخشی از فهرست سازمان‌ها و افراد خطرناک پلتفرم خود را به‌صورت عمومی منتشر کند.

فیشمن دلیل منتشر نکردن کامل این فهرست را محدود کردن خطرات قانونی، محدود کردن خطرات امنیتی و به حداقل رساندن احتمال دور زدن قوانین فیسبوک عنوان کرد، اما گفت این پلتفرم در تلاش است تا این سیاست را بهبود ببخشد.

شما درباره سیاست‌های اخیر فیسبوک چه دیدگاهی دارید؟ آیا این پلتفرم قادر خواهد بود سیاست‌های محتوایی خود را تغییر بدهد؟






ارسال نظر

عکس خوانده نمی‌شود
4