نسخه‌ی بتای هارمونی 2 برای ۹ گوشی قدیمی هواوی و آنر منتشر شد

{title limit=50}

تحریمهای سختگیرانهی ایالات متحده ضربهی بدی به بخش موبایل هواوی زده است؛ اما میتوان گفت توسعهی سیستمعامل هارمونی ۲ برای محصولات شرکت چینی، اتفاق خوبی برای کاربران هواوی است. در واقع محصولات قدیمی شرکت چینی که تا پیش از این آپدیت نرمافزاری دریافت نمیکردند نیز قادر به دریافت هارمونی ۲ هستند.

GizChina گزارش میدهد که هواوی در اقدام بعدی گسترش محصولات سازگار با هارمونی ۲ به سراغ ۹ مدل گوشی هوشمند قدیمی رفته است تا آخرین دستاوردهای نرمافزاری خود را در قابت نسخهی بتا در اختیار کاربران قرار بدهد. محصولات مورد نظر که در ادامه نام آنها را مشاهده خواهید کرد، از گوشیهای هوشمند قدیمی آنر و هواوی محسوب میشوند که اگر در مرحلهی آزمایشی نسخهی بتای هارمونی ۲ به مشکلی برنخورند، نسخهی نهایی هارمونی ۲ را دریافت خواهند کرد:

  • آنر ۲۰ لایت (Youth Edition)
  • آنر ۸ ایکس
  • آنر ۱۰ لایت (Youth Edition)
  • آنر 20i
  • آنر پلی ۳
  • هواوی اینجوی ۲۰ مدل 5G
  • هواوی اینجوی ۹ اس
  • هواوی Maimang 8
  • هواوی اینجوی ۱۰

هواوی از علاقهمندان دعوت کرده است تا نسخهی بتای هارمونی ۲ را روی هر یک از محصولات ذکرشده آزمایش کنند. مهلت ارسال تقاضا از ۸ تا ۱۴ سپتامبر (۱۷ تا ۲۳ شهریور) برای محصولات هواوی و ۸ تا ۲۱ سپتامبر (۱۷ تا ۳۰ شهریور) برای محصولات آنر خواهد بود. سران شرکت چینی گفتهاند برای آزمایش نسخهی بتای هارمونی ۲ برای هر یک از محصولات ذکرشده ۲۰۰۰ داوطلب ثبت نام خواهند کرد.

در توضیحات آمده است که گوشی‌های هوشمند برای نصب هارمونی ۲ نیاز به ۱۰ گیگابایت فضای آزاد در حافظه دارند و نباید روت شده باشند. علاوه بر آن، دستگاه باید نسخه‌ی EMUI مورد نیاز برای نصب هارمونی ۲ را داشته باشد تا نصب سیستم‌عامل جدید هواوی بدون مشکلی صورت بگیرد. انتظار می‌رود پس از پایان مراحل آزمایشی، نسخه‌ی نهایی هارمونی ۲ برای محصولات ذکرشده منتشر شود.

هارمونی او اس هواوی

در گزارش دیگری از HuaweiCentral به تعداد محصولاتی اشاره شده است که قادر به دریافت سیستم‌عامل هارمونی ۲ هستند. هواوی اعلام کرده است که تعداد دستگاه‌های سازگار با هارمونی ۲ به ۱۰۶ عدد رسیده که شامل محصولات قدیمی و جدید هواوی و محصولات قدیمی آنر می‌شود. 

ازجمله محبوب‌ترین محصولاتی که اکنون قادر به دریافت هارمونی ۲ هستند به سری میت ۴۰، میت ۳۰، میت ۲۰، پی ۴۰ و پی ۳۰ می‌توان اشاره کرد. البته محصولاتی که اسامی آن‌ها پیش‌تر ذکر شد، در مرحله‌ی بتا قرار دارند و به‌زودی نسخه‌ی نهایی را دریافت خواهند کرد.

در هفتهی اولی که هارمونی ۲ منتشر شد تعداد کاربران آن تا ۹ ژوئن (۱۹ خرداد) به ۱۰ میلیون نفر رسید. در فاصلهی دو هفته پس از انتشار هارمونی ۲ توانست ۱۸ میلیون کاربر داشته باشد. تعداد کاربران هارمونی ۲ یک ماه پس از انتشار از مرز ۲۵ میلیون نفر عبور کرد و پیش از پایان ماه جولای  رکورد ۴۰ میلیون کاربر را شکست. گزارشهایی وجود دارد که تعداد کاربران هارمونی ۲ به ۹۰ میلیون رسیده است و انتظار میرود بهزودی از مرز ۱۰۰ میلیون نفر عبور کند.

از میان ۱۰۶ دستگاهی که هارمونی ۲ را دریافت کردهاند، میتوان به ۵۶ گوشی هوشمند و تبلت اشاره کرد که مدت زیادی از معرفی آنها میگذرد و اگر هارمونی ۲ معرفی نمیشد، شاید حتی آپدیت نرمافزاری شامل پچهای امنیتی نیز دریافت نمیکردند. هواوی آماری از دستگاههایی که امکان دریافت آپدیت را دارند، منتشر کرده است. گویا اکنون ۳۰۰ میلیون دستگاه گوشی هوشمند و تبلت در اختیار کاربران قرار دارد که میتوانند به هارمونی ۲ آپدیت شوند.

از ۳۰۰ میلیون دستگاه، گویا ۲۰۰ میلیون متعلق به هواوی است و ۱۰۰ میلیون دیگر با برند آنر به بازار عرضه شده‌اند. با توجه به آمار منتشرشده، هنوز بسیاری از کاربران برای کوچ کردن به هارمونی ۲ متقاعد نشده‌اند. آیا شما کاربران زومیت نیز در میان آن‌ها قرار دارید؟ اگر به سیستم‌عامل هارمونی ۲ کوچ کرده‌اید از تجربیات خود برایمان بگویید و اگر هنوز چنین اقدامی انجام نداده‌اید، دلایل خود برای نصب نکردن سیستم‌عامل انحصاری هواوی را بیان کنید.






ارسال نظر

عکس خوانده نمی‌شود
1341