هرآنچه از آیپد مینی ۶ و آیپد نسل ۹ انتظار داریم
اپل طبق روال معمول با شروع فصل پاییز محصولات برنامهریزیشده برای عرضه در نیمهی دوم سال را طی دو الی سه رویداد رونمایی میکند و قطعاً امسال نیز از این قاعده مستثنا نخواهد بود. شنیدهها حاکی از آن است که نسل بعدی آیپد مینی و آیپد استاندارد از شانس بسیار بالایی برای رونمایی در این بازهی برخوردار هستند و ظاهراً دو تبلت یادشده بهبودهای در خور توجهی خواهند داشت. این تغییرات در مدل مینی چشمگیرتر خواهد بود؛ زیرا گفته میشود علاوه بر بهبودهای سختافزاری، طراحی آن بعد از سالها تغییر خواهد کرد. در ادامه، تغییرات احتمالی آیپد مینی و سپس آیپد استاندارد را بررسی میکنیم. با زومیت همراه باشید.
طراحی آیپد مینی
قطعاً طراحی خوب نقش مهمی در مجاب کردن افراد به تهیهی محصولات جدید ایفا میکند و این موضوع، برای محصولی که طراحیاش تقریباً طی یک دهه گذشته ثابت بوده، بسیار ضروری است. نخستین نسل آیپد مینی در ۲۳ اکتبر سال ۲۰۱۲، طی رویدادی در آمفیتئاتر سن خوزه، واقع در کالیفرنیا رونمایی شد. در آن رویداد، تیم کوک نسل جدید مکبوک پرو، مک مینی، آیمک و آیپد نسل ۴ را معرفی کرد. در نهایت، آیپد مینی بهعنوان کوچکترین تبلت اپل رونمایی شد.
آیپد مینی نخستین تبلت اپل محسوب میشد که از شاسی کاملاً بازطراحیشدهی باریک با لبههای گرد بهره میگرفت و محصولات بعد از آن، یعنی آیپد ایر و آیپد پرو تا سالها بر همان زبان طراحی استوار بودند؛ اما آیپد پرو در سال ۲۰۱۸ و آیپد ایر در سال گذشته این زبان طراحی را کنار گذاشتند و تنها آیپد مینی و آیپد استاندارد در گذشته باقی مانده و به استفاده از کالبدی خسته و قدیمی اکتفا کردهاند. طبق شواهد، وقت آن فرا رسیده است که غول دنیای فناوری این زبان طراحی را امسال حداقل در آیپد مینی منسوخ خواهد کرد.
گفته میشود بازطراحی آیپد مینی ۶ عمدتاً الهام گرفته از آیپد پرو خواهد بود؛ بنابراین انتظار میرود لبههای گرد کنونی جای خود را به لبههای تخت مشابه آیپد پرو یا آیپد ایر ۴ بدهد. افزون بر این، پس از سالها دکمهی هوم حذف و حسگر تاچ آیدی در فریم فوقانی آیپد، روی دکمه پاور ادغام خواهد شد. با توجه به حذف دکمهی هوم، نمای جلویی دستگاه نیز دستخوش تغییرات بنیادی خواهد شد و احتمالاً حاشیههای بالا و پایین نمایشگر بسیار کاهش خواهد یافت و بهصورت متقارن با حاشیههای کناری درخواهد آمد.
از دیگر تغییرات طراحی میتوان به تعبیهی آنتنهای ارتباطی در نمای پشتی فریم فوقانی اشاره کرد که در مقایسه با مدلهای سلولار آیپد مینی کونی بسیار باریکتر خواهد بود و به طراحی محصول لطمه نمیزند. همچنین این احتمال وجود دارد که ضخامت دستگاه کمی کاهش یابد؛ اما گفته میشود که این کاهش ضخامت آنچنان برای کاربران قابل تشخیص نخواهد بود. در حال حاضر نسل پنجم آیپد مینی ۶٫۱ میلیمتر ضخامت دارد و این رقم در نسل بعدی میتواند به ۵٫۹ میلیمتر کاهش یابد.
یک تغییر مهم دیگر آیپد مینی میتواند به استفاده از درگاه USB-C به جای درگاه قدیمی لایتنینگ مرتبط باشد. استفاده از درگاه USB-C این امکان را فراهم میکند که آیپد مینی جدید از لوازم و دستگاههای جانبی بیشتری پشتیبانی خواهد کرد. افزون بر این، گفته میشود که قسمت تحتانی پشت دستگاه نیز به درگاه اسمارت کانکتور مجهز میشود و انتظار میرود اپل لوازم جانبی نظیر کیبورد و کیسهای جدیدی را برای آن در نظر گرفته باشد.
سختافزار آیپد مینی
طبق گزارشهای اخیر، قلب تپنده کوچکترین تبلت اپل را تراشه بسیار قدرتمند A15 تشکیل خواهد داد که دقیقاً همان تراشهای است که در بطن سری آیفون ۱۳، وظایف پردازشی را بر عهده خواهد داشت. تراشه مذکور با لیتوگرافی ۵ نانومتری پلاس TSMC ساخته خواهد شد و احتمالاً شامل ۶ هستهی پردازشی متشکل از دو هسته قدرتمند برای پردازشهای سنگین و ۴ هسته ضعیف برای پردازشهای روزمره خواهد بود و چهار هسته گرافیکی قدرتمند آنها را همراهی خواهند کرد. ازآنجاکه این تراشه SOC (سیستم-روی-چیپ) است، انتظار میرود اجزایی نظیر موتور عصبی، ISP و... نیز بهبود چشمگیری در مقایسه با تراشه A12 بهکاررفته در نسل پنجم آیپد مینی داشته باشند.
البته باید به این نکته توجه داشت که برخی منابع نزدیک به زنجیره تأمین اپل، ادعا کردهاند که آیپد مینی ۶ به A14 مجهز خواهد شد؛ پردازندهای که سال گذشته در سری آیفون ۱۲ و در ابتدا سال جاری در آیپد ایر ۴ استفاده شد. بهطور کلی، دور از انتظار نخواهد بود که اپل آیپد مینی را به تراشه کمی قدیمیتر مجهز کند. حتی در این صورت، تراشه A14 یکی از قدرتمندترین پردازندههای مبتنی بر معماری آرم بازار محسوب میشود و در صورت استفاده از آن، نسل بعدی آیپد مینی میتواند تا سالها محدودیتی از لحاظ قدرت سختافزاری نداشته باشد و حداقل پنج بهروزرسانی نرمافزاری دریافت کند.
در حال حاضر، پیکربندی پایه نسل پنجم آیپد مینی با ۶۴ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی و ۳ گیگابایت رم در دسترس است و به نظر میرسد اپل قصد نداد تغییری در حافظه ذخیرهسازی پایه ایجاد کند؛ اما احتمالاً شاهد ۴ گیگابایت رم در این دستگاه خواهیم بود. دستگاه جدید، حسگرهای ژیروسکوپ سه محوره، شتابسنج، فشارسنج، حسگر نور محیط را نیز حفظ خواهد کرد و احتمالاً در مدل سلولار شاهد پشتیبانی از نسل پنجم شبکه موبایل (5G) خواهیم بود.
در صورت استفاده از تراشه A14، بهمنظور ارائهی فناوری 5G از مودم X55 کوالکام بهره خواهد گرفت و در ایالت متحدهی آمریکا از دو فرکانس sub-6GHZ و mmWave پشتیبانی خواهد کرد؛ اما در صورت مجهز شدن به تراشه A15، انتظار میرود که این وظیفه به مودم جدیدتر کوالکام موسوم به X60 محول شود. این مودم فضای کمتری در مقایسه با مودم X55 نیاز دارد و بازدهی انرژی بالاتری ارائه میدهد. همچنین این امکان را فراهم میکند تا دادههای 5G باند mmWave و زیر 6GHz بهطور همزمان برای سرعت و پوشش بهتر بهبود یابد. مودم یادشده سرعت دانلود حداکثر ۷٫۵ گیگابیت بر ثانیه و آپلود تا ۳ گیگابیت بر ثانیه ارائه میدهد و از بلوتوث 5.2 با دو آنتن و کدک aptX با هدف بهبود صدای هدفون و اسپیکرهای بلوتوثی پشتیبانی میکند.
باتری آیپد مینی ۶
با توجه به ابعاد کوچک، آیپد مینی ۶ از ظرفیت باتری کمتری در مقایسه با برادران خود برخوردار خواهد بود. آیپد مینی کنونی دارای یک باتری لیتیوم یونی با ظرفیت ۵۱۲۴ میلیآمپر ساعت (۱۹٫۱ وات ساعت) است و این احتمال وجود دارد که این ظرفیت با تغییرات طراحی و کاهش ضخامت دستگاه کمتر شود. اگر به خاطر داشته باشید، اپل آیپد ۲۰۱۸ را نیز در مقایسه با نسخه ۲۰۱۷ به باتری کوچکتری مجهز کرده بود.
بهطور کلی نباید نگران کاهش شارژدهی بود؛ زیرا آیپد پرو بازطراحیشده با وجود کاهش ظرفیت باتری توانست شارژدهی یکسانی با مدلهای پیشین داشته باشد و این امر میتواند برای آیپد مینی جدید صدق کند. از سوی دیگر، تراشه A14 یا A15 با توجه به فرایند ساخت بهبودیافته میتوانند تأثیر انکارناپذیری در کاهش مصرف انرژی داشته باشند و شاید در برخی سناریوها، شارژدهی آیپد مینی ۶ از نسل گذشته بیشتر باشد.
نمایشگر آیپد مینی ۶
تاکنون شایعات ضدونقیضی از نمایشگر آیپد مینی ۶ منتشر شده است و هنوز نمیتوان صحتوسقم آنها را تأیید کرد. عدهای بر این باورند که غول دنیای فناوری قصد دارد با تکیه به نمایشگرهای جدید مبتنی بر نور پسزمینه مینی الایدی، کیفیت محتوای بصری را بهطور چشمگیری در آیپد مینی جدید افزایش بدهد؛ درحالیکه عدهای دیگر ادعا میکنند که اپل به دلیل محدودیتهای لجستیکی در تأمین اجزای مرتبط با نمایشگر مینی الایدی قصد ندارد چنین رویکردی اتخاذ کند و احتمالاً به استفاده از همان نمایشگرهای قدیمی مبتنی بر نور پسزمینه LED بسنده خواهد کرد.
دیجیتایمز اخیراً در گزارشی خاطرنشان کرده است که شرکای تولیدی اپل میکوشند واحدهای نور پسزمینه mini-LED را متناسب با نسل بعدی مکبوک پرو و آیپد مینی تأمین کنند و در اختیار اپل قرار بدهند. گفته میشود شرکت Radiant Optoelectronics با بهبود مشکلات لجستیکی، در سهماهه سوم سال جاری محمولههای mini-LED را به کوپرتینوییها تحویل خواهد داد.
در رابطه با مشکلات لجستیکی هم گفته میشود اهالی کوپرتینو شرکت لوکسشیر (Luxshare) را بهعنوان دومین تأمینکننده فناوری نصب سطحی (SMT) برای نمایشگرهای مینی LED به زنجیره تأمین خود اضافه کردهاند. این در حالی است که اپل قبلاً فقط با TSMT بهعنوان تأمینکننده انحصاری برای فرآیندهای مرتبط با SMT در نمایشگر mini-LED آیپد پرو ۱۲٫۹ اینچی و مکبوکهای پرو آینده قرارداد بسته بود؛ بنابراین، به نظر میرسد که اپل برای تأمین این نمایشگرها در حجم انبوه و بدون وقفه به مشکلی نخواهد خورد و شرکت لوکسشیر نیز میتواند یک برگ برنده برای اپل باشد. درواقع، فناوری نصب سطحی روشی برای ساخت مدارهای الکترونیکی محسوب میشود که در آن، قطعات الکترونیک مستقیماً روی سطح بُرد مدار چاپی قرار داده میشوند.
راس یانگ، یکی از برجستهترین اشخاص فعال در حوزه نمایشگر بهتازگی در بیانیه اعلام کرده است که بهاحتمال زیاد بسیاری از شایعات منتشرشده در رابطه با استفاده از نمایشگرهای مینی الایدی در نسل بعدی آیپد مینی بیپایه و اساس و دور از حقیقت است. بااینحال، وی معتقد است اپل در آیپد مینی ۶ همسو با آیپد ایر ۴، دکمهی هوم را حذف و حاشیههای دستگاه را بهصورت متقارن درخواهد آورد که از قرار معلوم، منجر به استفاده از نمایشگر ۸٫۳ اینچی بزرگتر در همان ابعاد شاسی گذشته میشود.
بهطور کلی، در صورت استفاده نمایشگر مینی الایدی احتمالاً شاهد هزاران LED کوچک در دیمرهای متعددی خواهیم بود که کنتراست بهتر، سطح روشنایی بالاتر و بهبود عمق رنگهای تیره را به ارمغان میآورند. با استناد به آیپد پرو ۱۲٫۹ اینچی، این نمایشگر میتواند در محتوای HDR به حداکثر روشنایی ۱۶۰۰ نیت برسد؛ درحالیکه این رقم برای نمایشگرهای سنتی به حداکثر ۵۰۰ نیت محدود میشود. در این میان، شیشه ضد خش، پوشش اولفوبیک برای کاهش بازتاب نور و لکه دست، قابلیت True-tone، پشتیبانی از فضای رنگی گسترده قابلیتهایی هستند که احتمالاً در صورت استفاده از هر نوع نمایشگری شاهد آنها خواهیم بود.
دوربین آیپد مینی ۶
در تبلت معمولاً دوربین از اولویت کمتری در مقایسه با گوشی هوشمند برخوردار است و شرکتها تبلتها را به دوربین سطح بالایی مجهز نمیکنند؛ اما این بخش میتواند برای عدهای از افراد که به دنبال ثبت وقایع، اسکن فایلها و... هستند بسیار مفید و مهم باشد. همانطور که در بخشهای پیشین اشاره شد، پیشبینی میشود که آیپد مینی ۶ بهکلی بازطراحی شود؛ ازاینرو گمان میرود ماژول دوربین این دستگاه نیز دستخوش تغییراتی خواهد شد.
آیپد مینی جدید احتمالاً به دوربین تکی با شکلوشمایل و مشخصات آیپد ایر ۴ مجهز خواهد شد؛ بنابراین احتمالاً شاهد یک دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسل مبتنی بر لنز واید، ۱٫۲۲ میکرومتر سایز پیکسل، ۱٫۳ اینچ سایز حسگر، فوکوس خودکار با تشخیص فاز با گشودگی دیافراگم f/1.8 خواهیم بود که ظاهراً از محتوای HDR نیز پشتیبانی میکند. این دوربین میتواند ویدئو 4K با حداکثر سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه ثبت کند. در نمای جلویی دستگاه یک دوربین سلفی ۷ مگاپیکسلی با لنز استاندارد ۳۱ میلیمتری، f/2.0 تعبیه خواهد شد که میتواند کیفیت قابل قبولی داشته باشد.
اپل پنسل مینی
چندی پیش در فضای مجازی تصاویری منتسب به اپل پنسل نسل سوم منتشر شد که به نظر میرسید طراحی آن کاملاً مشابه با نسل گذشتهاش است و بهصورت مغناطیسی به کنار آیپد متصل و شارژ میشود. بااینحال، این احتمال وجود دارد که این قلم درواقع اپل پنسل اختصاصی آیپد مینی باشد؛ زیرا با کمی دقت متوجه میشوید که ابعاد بدنه آن کوچکتر از اپل پنسل کنونی است.
از قرار معلوم، بزرگترین تغییر اعمالشده در طراحی آن به براق بودن بدنه بازمیگردد. این بازگشت به طرحی است که اهالی کوپرتینو در نسل اول اپل پنسل از آن بهره میگرفتند. بهطورکلی، گمان میرود اپل با حفظ مؤلفههای طراحی، بیشترین تغییرات را در بخش درونی دستگاه اعمال کرده است. در تصویر فاششده، اپل پنسل احتمالاً در قسمت مسطح خود قرار گرفته است و جزئیات طراحی آن قابل مشاهده نیست؛ بنابراین، مشخص نیست این محصول دقیقاً چه تغییراتی را شامل میشود.
تفاوت در خور توجه دیگر به نوک قابل تعویض اپل پنسل مرتبط میشود. نسل اول و دوم اپل پنسل نوک پیچشی کوچکی دارد که در صورت فرسودگی، بهراحتی تعویض میشود. به نظر میرسد اپل در مدل بهروزشده از نوک بزرگتری بهره گرفته است و شواهد نشان میدهد که ساقهی پیچشی آن بسیار طولانیتر از نسل قبلی است.
قیمت آیپد مینی ۶
با نگاهی به سالیان گذشته، آیپد مینی همواره قیمتی مابین آیپد استاندارد و آیپد ایر داشته است و احتمالاً همین شیوه قیمتگذاری حفظ خواهد شد. در حال حاضر، نسخه پایه آیپد استاندارد ۳۲۹ دلار و آیپد ایر ۵۹۹ دلار قیمتگذاری شدهاند. با این تفاسیر، آیپد مینی ۶ میتواند ۴۲۹ تا ۴۹۹ دلار قیمت داشته باشد که درواقع قیمت بیشتری در مقایسه آیپد مینی ۳۹۹ دلاری کنونی خواهد داشت. گمان میرود که این افزایش قیمت به دلیل مشخصات قدرتمند و زبان طراحی جدید باشد؛ چراکه اپل پیشتر قیمت آیپد ایر ۴ را نیز در مقایسه با نسل گذشتهاش افزایش داده بود.
آیپد نسل ۹
آیپد نسل ۹ در حقیقت ارزانترین و بهنوعی ابتداییترین تبلت در خانواده آیپدها محسوب میشود. بااینحال، آیپدهای استاندارد با توجه به قیمت مناسب و قدرت سختافزاری در خور توجه، برای دانشآموزان، دانشجویان و برخی مشاغل کاری بهترین گزینه خواهند بود. متأسفانه بر خلاف آیپد مینی ۶، تاکنون اطلاعات زیادی آیپد نسل از نسل هشتم آیپد استاندارد منتشر نشده است؛ اما با استناد به برخی گزارشها و منابع نزدیک به زنجیره تأمین، میتوان برخی تغییرات و مشخصات این دستگاه را پیشبینی کرد.
طراحی آیپد ۹
آیپد نسل ۹ احتمالاً تنها بازمانده از زبان طراحی یک دهه پیش اپل خواهد بود. شواهد حاکی از آن است که اپل قصد ندارد زبان طراحی این محصول را تغییر بدهد؛ اما ظاهراً غول دنیای فناوری کانون توجه خود را به بهبودهای بسیار حائز اهمیتی معطوف کرده است که میتواند تجربه کاربری این تبلت را بهطور چشمگیری بهبود بدهد.
اعتقاد بر این است که آیپد ۹ میتواند به کالبدی مشابه آیپد ایر ۳ مجهز شود؛ بدین معنی که دستگاه از همان زبان طراحی گذشته و تاچآیدی ادغامشده با دکمهی هوم بهره میگیرد و همچنان شاهد درگاه لایتنینگ، حاشیههای قطور بالا و پایین نمایشگر و لبههای گرد خواهیم بود. اپل قصد دارد با استفاده از طراحی آیپد ایر ۳، محصولی باریکتر و سبکتر ارائه بدهد. گفته میشود ضخامت ۷٫۵ میلیمتری آیپد کنونی جای خود را به شاسی باریکتر ۶٫۳ میلیمتری خواهد داد که بهطور قابل توجهی نازکتر خواهد بود؛ بنابراین شاسی ۶٫۳ میلیمتری میتواند تغییر مهمی در طراحی آیپد با برچسب قیمتی ۳۰۰ دلار محسوب شود. همچنین گفته میشود آیپد یادشده با ۳۰ گرم کاهش وزن در مقایسه با آیپد نسل ۸، وزنی بالغ بر ۴۶۰ گرم خواهد داشت.
سختافزار آیپد ۹
سال گذشته، اپل در مراسم Time Files نسل هشتم آیپدهای اقتصادی را با طراحی آشنا و پردازندهی قدرتمند A12 روانهی بازار کرد؛ پردازندهای که تا سالها میتواند بهراحتی از پس سنگینترین بازیها و برنامههای موجود در سیستمعامل iPadOS بربیاید. نسل بعدی آیپد این محصول نیز میتواند به تراشه بسیار قدرتمندی مجهز شود. بهطور کلی، محتملترین تراشه برای این محصول A13 Bionic خواهد بود. تراشه مذکور در بطن خود پذیرای ۸٫۵ میلیارد ترانزیستور است و با وجود قدرت پردازشی چشمگیر، مصرف انرژی آن ۴۰ درصد از تراشه A12 کمتر است. از دیگر مشخصات این تراشه میتوان به ۶ هسته و ۴ هسته گرافیکی اختصاصی اپل اشاره کرد.
البته این احتمال وجود دارد که اپل از تراشه قدرتمندتری نیز در این محصول استفاده کند. اخیراً برخی افشاگران ادعا کردهاند که این محصول در کنار آیپد مینی ۶ به تراشه A14 مجهز خواهد شد. در صورت صحت این شایعات، ارزش خرید آیپد ۹ بسیار بالا میرود و آن را به یک گزینه بسیار قدرتمند و در عین حال مقرونبهصرفه تبدیل میکند؛ زیرا در حال حاضر تراشه A14 پس از تراشه M1 اپل یکی از قدرتمندترین پردازندههای مبتنی بر معماری آرم محسوب میشود.
گفته میشود اپل پیکربندی تبلت پایینرده خود را نیز جذابتر از همیشه خواهد کرد. این شرکت احتمالاً نسخههای پایه آیپد ۹ را با ۴ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی ارائه خواهد داد. این در حالی است که مدل پایهی نسل هشتم آیپد با ۳ گیگابایت رم و ۳۲ گیگابایت حافظهی ذخیرهسازی عرضه میشود.
نمایشگر و باتری آیپد ۹
در حال حاضر، یکی از نقاط ضعف آیپد ۸ به نمایشگر آن بازمیگردد؛ البته اشتباه متوجه نشوید، کیفیت نمایشگر این محصول با توجه به بازهی قیمتی بسیار مناسب است. در حقیقت نقطهضعف آن شیوه لمینت شدن پنل و صفحه محافظ است که میان آنها خلأ ایجاد میکند. این خلأ در لمس کردن نمایشگر بسیار مشهود است و حس خوبی را به کاربر القا نمیکند. از قرار معلوم، اپل این مشکل را در نسل بعدی برطرف میکند.
پیشبینی میشود آیپد مذکور به اتصالات چندلایهی نمایشگر بدون خلأ موسوم به «لمینت کامل» مجهز شود و پوشش ضد انعکاس، پشتیبانی از رنگ گسترده P3 و قابلیت True Tone کیفت بصری نمایشگر این محصول را تضمین خواهند کرد. انتظار میرود که پنل این محصول همان Retina IPS LCD لمسی خازنی با پشتیبانی از ۱۶ میلیون رنگ باشد که میتواند به حداکثر روشنایی ۵۰۰ نیت دست یابد.
در رابطه با باتری، همانطور که در بخش طراحی گفته شد، آیپد استاندارد جدید از شاسی مشابه آیپد ایر ۳ بهره خواهد گرفت که ۱٫۲ میلیمتر ضخامت کمتری از نسخه کنونی خواهد داشت؛ بنابراین، احتمالاً حجم باتری نیز کاسته خواهد شد. آیپد نسل ۹ میتواند داری باتری لیتیوم پلیمر با ظرفیت ۸۱۳۴ میلیآمپر ساعت (مشابه آیپد ایر ۳) باشد. این در حالی است که انرژی مورد نیاز آیپد نسل ۸ را یک باتری ۸۶۹۲ میلیآمپر ساعت تأمین میکند. به هر حال انتظار نمیرود که شارژدهی محصول کاهش یابد؛ زیرا بهکارگیری تراشه A13 یا A14 بهخودیخود میتواند مصرف انرژی را کاهش و شارژدهی را افزایش بدهد.
قیمت آیپد نسل ۸
سال گذشته، اپل آیپد نسل ۸ پایه را ۳۲۹ دلار قیمتگذاری کرد و به نظر میرسد که نسل جدید آن نیز برچسب قیمتی مشابه برای نسخه پایه داشته باشد؛ البته برخی تحلیلگران ادعا میکنند که تبلت اقتصادی جدید اپل میتواند برای جذب کاربران بیشتر، با ۳۰ دلار کاهش قیمت در مقایسه با نسل گذشته، ۲۹۹ دلار قیمت داشته باشد.
تاریخ عرضه آیپد مینی ۶ و آیپد نسل ۹
اپل طبق روال معمول نخستین رویداد نیمهی دوم هر سال خود را در ماه سپتامبر (شهریور - مهر) برگزار میکند. کانون توجه اپل معمولاً در این رویداد معطوف بر آیفونها و اپل واچهای جدید خواهد بود؛ اما دور از انتظار نیست که اپل در این رویداد حداقل آیپد استاندارد را که از اهمیت کمتری برخوردار است، رونمایی کند.
اپل همچنین یک رویدادی در ماه اکتبر (مهر - آبان) برگزار خواهد کرد که در آن پیشبینی میشود نسل بعدی مکبوک پرو رونمایی شود. نخستین نسل آیپد مینی در رویدادی مشابه در سال ۲۰۱۲ رونمایی شد؛ بنابراین، به نظر میرسد که این رویداد برای رونمایی از نخستین بازطراحی این محصول پس از ۹ سال زمان بسیار مناسبی باشد؛ البته بازههای یادشده گمانهزنی هستند و اپل میتواند رونمایی محصول را به زمان دیگری موکول کند.