رشد ۳۵ درصدی درآمد همراه اول در سال ۹۹
مجمع عمومی عادی سالیانه همراه اول پنجشنبه ۳۰ اردیبهشت برگزار و طی آن، عملکرد سال مالی تا انتهای ۹۹ بررسی شد. به گزارش زومیت، در این مراسم آنلاین اعلام شد که شرکت ارتباطات سیار ایران سال گذشته توانسته رتبه یک را در بهرهوری کل عوامل و بازده فروش در گروه ارتباطات مخابرات در بیستوسومین رتبهبندی شرکتهای برتر ایران و همچنین تندیسهای جایزه ملی تعالی سازمانی و جایزه ملی مدیریت مالی کسب کند.
مهدی اخوان بهابادی، مدیرعامل همراه اول درخصوص توسعه پلتفرم شاد که بزرگترین اقدام سال گذشته این شرکت محسوب میشود، گفت:
این پلتفرم توانسته فعالیتهای آموزشی را برای ۱۴۷ هزار مدرسه فراهم کند. بیش از ۷۵۰ هزار معلم، ۱۴۷ هزار مدرسه، بیش از ۱۳ میلیون دانش آموز احراز هویت شده و بیش از ۱۲۴ هزار مدیر در شاد حضور دارند. همچنین امکان فعالیت همزمان ۲/۷ میلیون نفر روی این پلتفرم فراهم است و بیش از ۱۳ میلیون کاربر فعال هفتگی و بیش از ۱۰ میلیون کاربر فعال روزانه روی این بستر قرار دارند.
مدیرعامل همراه اول بخشی از اقدامات انجامشده در جهت بهبود تجربه کاربران و دستاوردهای شرکت طی سال گذشته را موارد زیر برشمرد:
- مدیریت بالانس ترافیک در ایام کرونا
- ارائه خدمت به ستاد ملی کرونا با سرشماره ۴۰۳۰
- ایجاد زیرساختهای لازم برای ارائه سرویس به تقاضای بیش از دو برابری از سمت مشتریان
- ایجاد بستر امن برای سازمانها، موسسات، دانشگاهها برای برگزاری جلسات و کلاسهای مجازی
- حضور ۱۰۰ میلیون مشترک در شبکه همراه اول
- جذب بیش از ۱۰/۵ میلیون مشترک اعتباری
- سهم بازار سیمکارتهای فعال بیش از ۵۳ درصدی در کشور
- ۴۲ میلیون کاربر دیتای سهماهه
- ثبت رکورد ترافیک دیتای روزانه با احتساب ترافیک TDD، ۱۵ پتابایت و رکورد ترافیک دیتای روزانه فقط مرتبط با شبکه همراه اول ۱۳/۸ پتابایت
- حضور ۲۶/۷ میلیون مشترک در اپلیکیشن «همراه من»
- پاسخگویی به بیش از ۹۰ درصد شکایات در سامانه ۱۹۵ ظرف مدت کمتر از سه روز
- ثبت بالاترین رکورد سرعت روی شبکه 5G با سرعت ۳/۶ گیگابیت بر ثانیه
- راهاندازی شرکت «حرکت اول» در راستای سرمایهگذاری روی استارتاپها
اقدامات همراه اول در راستای توسعه شبکه ملی اطلاعات
مقالههای مرتبط:
بهگفته مدیرعامل همراه اول، افتتاح دیتاسنتر «شهید قاضی طباطبایی» بهمنظور فراهم کردن زیرساخت برای میزبانی از محتوای داخلی در راستای برنامههای شبکه ملی اطلاعات و ارائه سرویسهای دیجیتال، کاهش زمان تأخیر دسترسی به شبکه و توسعه ظرفیت Core شبکه موبایل در شمالغرب و غرب کشور بر بستر ابری صورت گرفت. اخوان گفت این مرکز داده با اتکا به دانش فنی بومی و استعدادهای داخلی و پیمانکاران بومی استان آذربایجان شرقی توسعه یافت و شامل ۳۵۰ رک، ۱۵۰۰ سرور فیزیکی و ۱۶ هزار سرور مجازی میشود.
تست سرویسهای AR/VR و گیمینگ روی شبکه 5G، افزایش ۱۰ درصدی تعداد مشترک فعال همزمان همراه اول و همچنین راهاندازی چهار دیتاسنتر ملی در شهرهای تهران، تبریز، اصفهان و مشهد با ظرفیت ۵۵۰ رک بخش دیگری از اقدامات همراه اول در حوزه فنی و توسعه شبکه محسوب میشود.
راهاندازی مرکز تحقیق و توسعه همراه اول هم در راستای حمایت از تولیدات داخلی و بومیسازی کارکردهای اصلی فناوری برای مواجهه با عدم قطعیتهای محیطی در سال گذشته صورت گرفت. مدیرعامل همراه اول میگوید یکی از مهمترین اقدامات مرکز تحقیق و توسعه همراه اول، انعقاد قرارداد بومیسازی و تولید داخلی با شرکتهای مختلف داخلی در حوزههای آنتن، لینک و روتر بومی به ارزش ۱۲۰۰ میلیارد تومان بود. اخوان بهابادی اضافه کرد:
پروژههای مرکز تحقیق و توسعه شامل حوزههای راهکارهای دیجیتال و هوشمندسازی، شبکههای نوین، آزمایشگاهی تحقیق و توسعه همراه اول و اعطای گرنت پژوهشی در حوزههای تخصصی میشود.
اخوان بهابادی خطاب به سهامداران این شرکت گفت درآمد عملیاتی همراه اول در سال ۹۹، با رشد ۳۵ درصدی به ۲۳ هزار و ۴۳۳ میلیارد تومان رسید؛ روند رشد سود خالص شرکت اصلی هم با رشد ۲۰ درصدی به ۴ هزار و ۳۳۵ میلیارد تومان و درنهایت، سود هر سهم به ۲۲۵۸ ریال رسید.
بهگفته مدیرعامل همراه اول، رشد درآمد خدمات داده نیز به میزان ۱۳ هزار و ۱۲۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۹ رسید که مجموع سهم آن از درآمد عملیاتی شرکت ۵۶ درصد میشود. در انتهای جلسه روز پنجشنبه، با نظرخواهی از سهامداران و استماع سخنان هیأت رئیسه، با توزیع سود ۲۰۸۰ ریالی بابت هر سهم موافقت و مقرر شد سود آنها ازطریق سامانه سجام ظرف حداکثر یکماه واریز شود.