مرگ ویندوز 8.1 به‌زودی فراخواهد رسید؛‌ برای ارتقای کامپیوتر ویندوزی خود آماده شوید

{title limit=50}

انتشار ویندوز ۸٫۱ کمی به وضعیت آشفته‌ی ویندوز ۸ سروسامان داد؛ اما اگر همچنان تمایل دارید از این سیستم‌عامل استفاده کنید، فقط یک ماه فرصت دارید؛ زیرا مایکروسافت از ۱۰ ژانویه‌ی ۲۰۲۳ (۲۰ دی ۱۴۰۱) به پشتیبانی از این نسخه خاتمه خواهد داد. این یعنی ردموندی‌ها بسته‌ی پشتیبانی گسترده‌ای برای ویندوز ۸٫۱ ارائه نخواهند کرد و در آن مرحله، می‌توانید کامپیوتر شخصی جدیدی بخرید یا رسماً برای ارتقا به ویندوز ۱۰ یا ویندوز ۱۱ اقدام کنید.

پایان دوره‌ی پشتیبانی از ویندوز ۸٫۱ یعنی چه؟ مایکروسافت تا ۱۰ ژانویه وصله‌های امنیتی و رفع اشکالات را برای این سیستم‌عامل ارائه می‌دهد و پس‌ازآن از آپدیت‌های جدید خبری نخواهد بود. بدین‌ترتیب درصورت بروز هرگونه مشکل امنیتی مثل قرارگرفتن درمعرض بدافزارها، هیچ وصله‌ی امنیتی جدیدی دریافت نخواهید کرد و سیستم‌ شما در خطر خواهد بود.

مایکروسافت می‌گوید:

برنامه‌ی به‌روزرسانی امنیتی توسعه‌یافته (ESU) را برای ویندوز ۸٫۱ ارائه نخواهیم داد. ادامه‌ی استفاده از این سیستم‌عامل پس از ۱۰ ژانویه‌ی ۲۰۲۳ باعث خواهد می‌شود بیشتر درمعرض خطرهای امنیتی قرار بگیرید.

مایکروسافت کاربران را تشویق می‌کند اشتراک ویندوز ۳۶۵ را بخرند تا به‌روزرسانی‌ها و وصله‌های امنیتی و ویژگی‌های جدید را به‌عنوان بخشی از اشتراک مداوم برای آن‌ها ارائه شود. همان‌طورکه PCWorld اشاره می‌کند، این شرکت پس از پایان‌یافتن دوره‌ی پشتیبانی رسمی ویندوز ۸٫۱، انتشار وصله‌ها و ویژگی‌های جدید سرویس ۳۶۵ را برای کاربران این سیستم‌عامل متوقف خواهد کرد.

روش ارتقا از ویندوز ۸٫۱

براساس اعلام مایکروسافت، بیشتر دستگاه‌های مجهز به ویندوز ۸ و ۸٫۱ پیش‌نیازهای سخت‌افزاری موردنیاز برای ارتقا به ویندوز ۱۱ را برآورده نمی‌کنند؛ به‌همین‌دلیل، اگر تصمیم دارید از جدیدترین سیستم‌عامل این شرکت بهره ببرید، باید کامپیوتر جدیدی بخرید که با آن سازگار باشد.

گفتنی است امکان ارتقای ویندوز ۸٫۱ به ویندوز ۱۰ نیز وجود دارد؛ زیرا بسیاری از دستگاه‌های مجهز به ویندوز ۸٫۱ به‌احتمال زیاد همچنان از نسخه‌ی ۱۰ این سیستم‌عامل پشتیبانی می‌کنند. مایکروسافت خاطرنشان می‌کند که هنگام ارتقای مستقیم از ویندوز ۸ به ویندوز ۱۱ با فرض پشتیبانی کامپیوتر کاربران از این سیستم‌عامل، هارد دیسک سیستم بازنویسی خواهد شد؛ بنابراین، محتویات ذخیره‌شده روی آن از بین خواهد رفت.

اگر می‌خواهید داده‌های شما در این فرایند حفظ شود، باید ابتدا ویندوز ۸ را به ویندوز ۱۰ و سپس به ویندوز ۱۱ ارتقا دهید. بااین‌حال، بهترین توصیه این است که قبل از ارتقای سیستم‌عامل، از همه‌ی فایل‌های مهم خود نسخه‌ی پشتیبان تهیه کنید. اگر ویندوز ۸٫۱ را به ویندوز ۱۰ ارتقا دهید، تا سال ۲۰۲۵ می‌توانید با خیال آسوده همچنان از سیستم خود استفاده کنید.






ارسال نظر

عکس خوانده نمی‌شود
118