Alice Camera؛ ترکیب دوربین معمولی با تکنیک عکاسی رایانشی

{title limit=50}

آلیس کمرا (Alice Camera) با هدف بهره‌گیری از قدرت عکاسی رایانشی مبتنی‌ بر هوش مصنوعی و مزایای استفاده از حسگرها و قطعات نوری بزرگ‌تر، متولد شد. این دوربین قابلیت‌های کاربردی هر دو نوع فرمت را در دستگاهی واحد جای می‌دهد.

براساس گزارش پتاپیکسل، سازنده‌ی Alice می‌گوید نقطه ‌قوت دوربینش این است که می‌تواند فناوری عکاسی رایانشی جدیدترین گوشی‌های هوشمند را به دوربین‌ بیاورد و آن را در کنار قطعات نوری حرفه‌ای و حسگرهای بزرگ‌تر قرار بدهد. Alice Camera مجهز به حسگر میکرو چهار سوم (Micro Four Thirds) است و قطعات نوری قابل ‌تعویض دارد تا سیستمی ارائه دهد که می‌تواند نور بسیار بیشتری جذب کند. 

نمای جلو راست دوربین آلیس / Alice Camera

شرکت آلیس می‌گوید حسگر Alice Camera، ایزوی (ISO) دوگانه‌ی نیتیو است که از تکنیک کواد بایر استفاده می‌کند و پیش‌تر در دوربین Panasonic GH5S مشاهده شده است. آن‌طور که متخصصان می‌گویند، این حسگر به‌طور ویژه برای عملکرد بهتر در محیط‌های کم‌نور تولید شده است. دوربین آلیس نمی‌تواند جلوه‌ی بوکه‌ی حرفه‌ای در حد و اندازه‌ی دوربین‌ فول فریم ایجاد کند؛ اما بهبودی محسوس نسبت ‌به جلوه‌ی بوکه‌ی دوربین گوشی هوشمند ارائه می‌دهد. در نظر داشته باشید که جلوه‌ی بوکه‌ی دوربین آلیس، واقعی است و به ‌شکل نرم‌افزاری ایجاد نمی‌شود. 

به‌وضوح مشخص است که آلیس با این دوربین افرادی را هدف قرار داده که به عکاسی به‌عنوان سرگرمی نگاه می‌کنند. کاربران دوربین آلیس بدون اینکه زحمت کار با دوربین‌های حرفه‌ای را تحمل کنند، می‌توانند عکاسی بهتری از دوربین گوشی‌ تجربه کنند. براساس گفته‌‌های آلیس، دوربین‌های فول‌سایز ‌سریع نیستند، یادگیری کار با آن‌ها چالش‌برانگیز است و برای تهیه‌شان باید پول زیادی پرداخت کنید. همین موضوع باعث می‌شود دوربین‌های فول‌سایز برای اکثر خالقان محتوا، گزینه‌ای ایده‌آل نباشند. 

گوشی آیفون روی دوربین آلیس / Alice Camera

دوربین آلیس مجهز به واحد پردازشی تنسور گوگل (TPU) است که در اصل به‌عنوان شتاب‌دهنده‌ی هوش مصنوعی برای مدل‌های یادگیری ماشین مبتنی ‌بر شبکه‌ی عصبی تولید شده است. آلیس می‌گوید Alice Camera به ‌‌لطف داشتن پردازنده‌ی TPU گوگل به‌عنوان قلب تپنده‌، می‌تواند به‌صورت مداوم یاد بگیرد و تجربه‌ی تصویربرداری سطح بالاتری برای کاربر به‌ارمغان بیاورد. 

Alice Camera دارای پردازنده‌ای است که امکان برنامه‌ریزی مجدد آن وجود دارد و به‌طور ویژه برای پردازش ویدئوهای باکیفیت طراحی شده است. پردازنده‌ی دوربین آلیس سرعت زیادی دارد و به ‌مرور زمان با به‌روزرسانی‌های منظم، عملکرد بهتری از خود نشان می‌دهد. 

دوربین آلیس از پردازنده‌ی هوش مصنوعی گوگل TPU استفاده می‌کند

آلیس می‌گوید فناوری جدید به کاربران امکان می‌دهد به سیستم بهبودیافته‌ی فوکوس و اکسپوژر دسترسی پیدا کنند و تصاویر را با رنگ بهتر و نور بیشتر (در محیط‌های کم‌نور) ثبت کنند. فناوری آلیس همچنین قابلیت‌هایی مثل رهگیری سوژه‌ها، لرزش‌گیری و تشخیص صحنه را به ‌شکلی عالی انجام می‌دهد تا تجربه‌ی تصویربرداری لذت‌بخشی منتقل شود.

دوربین آلیس از آنچه این شرکت به‌عنوان «تکنیک‌های همتابه‌همتای انقلابی یادگیری عمیق» از آن‌ یاد می‌کند بهره می‌برد تا فوکوس خودکار رده‌بالا و اکسپوژر عالی و تعادل رنگی بسیار خوبی ارائه بدهد. آلیس می‌گوید مدل‌های هوش مصنوعی یادشده بر پایه‌ی تعداد زیادی تصویر تعلیم داده شده‌اند تا در انواع شرایط عملکرد سطح بالایی از خود بر جای بگذارند. به‌ مرور زمان این مدل‌ها بیش‌ازپیش بهبود پیدا می‌کنند. 

دوربین آلیس / Alice Camera روی میز از نمای جلو

در شرایطی که لازم باشد، دوربین آلیس سراغ سیستم لرزش‌‌گیر الکترونیکی ‌می‌رود. سیستم لرزش‌گیر Alice Camera کاملا قابل‌ شخصی‌سازی است تا بتوان اثرگذاری آن را کنترل کرد. به ‌لطف تراشه‌ی TPU گوگل،‌ Alice Camera از قابلیت‌های رهگیری سوژه و تشخیص صحنه پشتیبانی می‌کند. به‌گفته‌یآلیس، دو قابلیت یادشده به‌ مرور زمان بهبود می‌یابند.

دوربین آلیس پروژه‌ای در ایندی‌گوگو است و تقریبا ۹۵۵ دلار قیمت دارد. البته کسانی که از این پروژه حمایت کنند می‌توانند آلیس کمرا را با قیمت حدودا ۷۵۸ دلار بخرند.  






ارسال نظر

عکس خوانده نمی‌شود
230