نیکون پس از ۷۰ سال به تولید دوربین در ژاپن خاتمه می‌دهد

{title limit=50}

خبرگزاری AERAdot که در ژاپن فعالیت می‌کند، به‌تازگی در گزارشی اختصاصی اعلام کرده است که نیکون قصد دارد تولید دوربین در کارخانه‌های بومی ژاپن را پایان دهد. براساس این گزارش، نیکون در تلاش است بسترهای لازم را فراهم کند تا بتواند فرایند تولید دوربین را از کارخانه‌ی شهر سندای واقع در منطقه‌ی توهوکو در شمال توکیو به کارخانه‌های خود در تایلند منتقل کند. AERAdot انگیزه‌ی اصلی نیکون از این کار را کاهش هزینه‌ها عنوان کرده است.

کارخانه‌ی نیکون در شهر سندای تقریبا ۲۷،۰۰۰ هزار مترمربع مساحت دارد و از زمان افتتاح در سال ۱۹۷۱ تاکنون، تقریبا بدون وقفه فعالیت کرده است. نخستین دوربینی که در این کارخانه‌ تولید شد، نیکون ای ام (Nikon EM) بود که تاریخ عرضه‌اش به سال ۱۹۷۹ برمی‌گردد.

از سال ۱۹۷۹ به‌بعد، کارخانه‌ی شهر سندای در نقش اصلی‌ترین مرکز تولید دوربین نیکون فعالیت و کمک‌هایی فنی نیز به تولیدات دوربین در خارج از ژاپن ارائه کرده است. اولین دوربین نیکون که در ژاپن تولید شد، درواقع شامل مجموعه‌ای از ۲۰ دوربین آزمایشی بود که در سال ۱۹۴۶ در کارخانه‌ی نیپون کوکاگو (Nippon Kokagu) ساخته شد. 

آخرین آمار تا سال ۲۰۱۸ اعلام می‌کند کارخانه‌ی شهر سندای ۳۵۲ کارمند دارد که در بخش‌های مختلف نظیر نظارت روی دستگاه‌های CNC و نظارت نزدیک روی قطعات و مطمئن‌شدن از کیفیت نهایی محصولات کار می‌کنند. این افراد تمامی دوربین‌ها و لنزهایی را بررسی می‌کنند که از کارخانه خارج می‌شوند تا از سالم‌بودن آن‌ها مطمئن شوند.

خبرگزاری AERAdot می‌گوید بیانیه‌ای از هیروتاکا ایکه‌گامی،‌ مدیرکل واحد ویدئو در شرکت نیکون، دریافت کرده است. ایکه‌گامی می‌گوید کارخانه‌ی سندای به‌عنوان بستری برای ایجاد کسب‌و‌کارهای جدید به‌ فعالیت ادامه خواهد داد و روی فناوری‌های تولیدی تمرکز خواهد کرد. ناگفته نماند مدیرکل واحد ویدئو در نیکون می‌گوید کارخانه‌ی تایلند به تولید قطعات قدرتمند و بسیار دقیق ادامه خواهد داد که به‌منظور تولید دوربین به آن‌ها نیاز است. 

براساس گزارش AERAdot، فرایند انتقال خطوط تولید دوربین‌های بدون آینه‌ی Z6 و Z7 نیکون به کارخانه‌ی تایلند از اکتبر ۲۰۲۰ (مهر و آبان ۱۳۹۹) آغاز شده است. به‌علاوه، ظاهرا نیکون قصد دارد تا پیش از پایان سال ۲۰۲۱ فرایند تولید دوربین D6 را که در دسته‌ی دوربین‌های DSLR جای می‌گیرد، کاملا به کارخانه‌ی تایلند منتقل کند. 

گفتنی است نیکون فعلا ترجیح داده است به درخواست خبرنگاران برای شفاف‌سازی درباره‌ی این خبر پاسخ ندهد. 






ارسال نظر

عکس خوانده نمی‌شود
170