چین با ادامه‌دادن آزمایش‌ها در ساخت فناوری 6G سعی می‌کند همچنان در این حوزه پیشرو باشد

{title limit=50}

اگرچه هنوز در حال گذراندن روزهای اولیه‌ی 5G هستیم و خیلی زود است درباره‌ی 6G صحبت کنیم، شرکت‌های چینی درست مثل حوزه‌ی 5G، در نسل بعدی این تکنولوژی نیز جلوتر از رقبا هستند. گزارش اخیر ITHome نشان داد که ZTE با همکاری وزارت صنعت و فناوری اطلاعات این کشور (MIIT) آزمایش‌های نمونه‌ای را برای ساخت 6G انجام داده است. ZTE می‌گوید آزمایش‌های مرتبط با فناوری 6G شامل پنج مرحله است:

  • نمونه‌ی مفهومی شبکه‌ی مستقل توزیع‌شده‌ی 6G و شبکه‌ی دوقلوی دیجیتال
  • نمونه‌ی مفهومی کلیدی فناوری شبکه‌ی قدرت محاسباتی 6G
  • نمونه‌ی مفهومی فناوری کلید 6G تراهرتز
  • نمونه‌ی مفهومی کلیدی فناوری یکپارچه‌سازی ادارک ارتباط 6G
  • نمونه‌ی مفهومی فناوری فراسطحی هوشمند 6G

فون‌آرنا به موفقیت‌آمیزبودن آزمایش‌ها اشاره می‌کند؛ اما هنوز سال‌ها تا گسترش و دسترسی به شبکه‌های 6G فاصله داریم تا بتوانیم این فناوری را با 5G مقایسه کنیم. علاوه‌بر چین، ایالات‌متحده و اروپا تحقیقات خود را در حوزه‌ی 6G آغاز کرده‌اند. استفاده از تجهیزات شرکت‌های مخابراتی چینی مثل هواوی و ZTE در ایالات‌ متحده‌ی آمریکا ممنوع شده است. اریکسون اخیراً اعلام کرده است میلیون‌ها پوند برای تحقیقات 6G در بریتانیا سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

انتظار می‌رود 6G درسال ۲۰۳۰ به‌طورتجاری راه‌اندازی شود

اینترنت 6G

سال گذشته، اداره‌ی ملی مالکیت معنوی چین (CNIPA) اعلام کرد که این کشور به یکی از پیشتازان اولیه درزمینه‌ی مالکیت معنوی مرتبط با 6G تبدیل شده است. CNIPA ادعا کرد از حدود ۳۸ هزار حق‌ اختراع مربوط به 6G در سرتاسر جهان، ۱۳,۴۴۹ یا ۳۵ درصد دراختیار چین است. ایالات‌ متحده نیز با سهم ۱۸ درصد از پتنت‌های 6G در رتبه‌ی دوم فهرست قرار دارد.

طبق گزارش‌ها، اریکسون برنامه‌ای ده‌‌ساله را دنبال می‌کند که به راه‌اندازی تجاری سرویس 6G در سال ۲۰۳۰ منجر خواهد شد. درحالی‌که درباره‌ی استانداردهای این فناوری همچنان باید بحث و تبادل‌نظر کرد، برخی اعتقاد دارند سرعت دانلود داده‌ها روی این شبکه‌ها می‌تواند به یک ترابیت‌‌‌‌برثانیه برسد و این یعنی هزاربرابر سریع‌تر از سرعت یک گیگابیت‌‌‌‌برثانیه‌ی 5G خواهد بود.






ارسال نظر

عکس خوانده نمی‌شود
159