گلکسی واچ ۵ در برابر گلکسی واچ ۴؛ تمام تغییرات و بهبودها

{title limit=50}

سامسونگ این بار با به نمایش گذاشتن نسل جدید ساعت‌های هوشمند خود توجه افراد بسیاری را به خود جلب کرد زیرا علاوه بر گلکسی واچ ۵، گلکسی واچ ۵ پرو نیز به دنیای فناوری معرفی شد. حال در این مقاله قصد داریم ببینیم این محصول چه تفاوت‌هایی با نسل پیشین خود یعنی گلکسی واچ ۴ دارد.

در سال ۲۰۲۱، عرضه‌ی گلکسی واچ ۴ و واچ ۴ کلاسیک انقلابی در دنیای ساعت‌های هوشمند ایجاد کرد. زیرا این دو سیستم‌عامل تایزن را کنار گذشته و سراغ Wear OS رفتند تا همکاری سامسونگ و گوگل در پروژه‌ی نرم‌افزاری جدیدی تقویت شود. حال غول کره‌ی جنوبی آمده است تا با محصولی دیگر برتری خود نسبت به رقبا را نشان دهد. گلکسی واچ 5 به‌روزرسانی‌های داخلی زیادی را نسبت به نسل قبلی خود به ارمغان می‌آورد، اما این دو شباهت‌های زیادی نیز دارند.

تا انتهای این مقاله با زومیت همراه باشید تا بتواند متوجه شوید آیا نیاز است برای خرید نسل جدید گلکسی واچ اقدام کرد یا گلکسی واچ ۴ نیز می‌تواند عملکرد خوبی ارائه دهد.

طراحی

گلکسی واچ ۴ در طراحی ساعت‌های هوشمند سامسونگ تغییراتی اساسی ایجاد کرد. گلکسی واچ ۴ سامسونگ در دو مدل استاندارد و کلاسیک معرفی شد. مدل استاندارد در دو اندازه‌ی ۴۴ و ۴۰ میلی‌متری و مدل کلاسیک در دو اندازه ۴۶ و ۴۲ میلی‌متری به‌فروش می‌رسد. درحالی‌که مدل کلاسیک تنها در دو رنگ مشکی و نقره‌ای عرضه می‌شود، نسخه‌ی استاندارد تنوع رنگی بیشتری دارد و شامل سبز یشمی و رزگلد نیز می‌شود.

گلکسی واچ ۵ دارای نسخه‌های ۴۰ و ۴۴ میلی‌متری است، درحالی‌که پرو تنها در اندازه ۴۵ میلی‌متری عرضه می‌شود. از تغییرات اصلی طراحی می‌توان به نمایشگر کریستال یاقوت کبود (sapphire crystal) که دوام بیشتری نسبت به نسل پیشین دارد و پنل پشتی خمیده‌تر اشاره کرد. این خمیدگی باعث می‌شود سنسور BioActive بهتر با پوست مچ دست ارتباط برقرار کند.

طراحی گلکسی واچ 4 استاندارد و کلاسیک شباهت بسیار زیادی به نسل‌های پیشین‌شان،‌ گلکسی واچ اکتیو 2 و گلکسی واچ 3 دارد که این موضوع برای آن دسته افرادی که از ظاهر ساعت‌ های هوشمند سامسونگ رضایت کامل داشتند، اتفاق خوبی است.

در سمت راست گلکسی واچ ۴ کلاسیک دو دکمه قرار دارد که علاوه‌بر قابلیت معمول (دکمه‌ی بالایی برای بازگشت به صفحه‌ی اصلی و دکمه‌ی زیرین برای بازگشت به عقب)، از الکترودهایی بهره می‌برد که با حسگر جدید ساعت موسوم به BioActive جفت شده‌اند و قادر هستند جریان الکتریکی خفیفی به بدن بفرستند تا ترکیب بدن را مشخص کنند. به‌خاطر وجود همین الکترودها، طراحی دکمه‌ها در گلکسی واچ 4 بزرگ‌تر و مستطیلی شکل است و با دکمه‌های گرد کرنومتروار گلکسی واچ 3 تفاوت دارد.

گلکسی واچ 5 از صفحه‌نمایش شیشه‌ای یاقوت کبود کریستال بادوام بهره می‌برد که به ادعای سامسونگ ۶۰ درصد قوی‌تر از نسل قبلی است. روی آن از آلومینیوم آرمور پوشانده شده که از نظر استحکام با نمونه قبلی خود مطابقت دارد. گلکسی واچ 5 پرو از این هم فراتر می‌رود و از صفحه‌نمایش کریستال یاقوت کبود با بدنه تیتانیومی ممتاز استفاده می‌کند.

فرقی نمی‌کند گلکسی واچ ۵ و واچ ۵ پرو را خریداری کنید یا به نسل قبلی پایبند باشید زیرا همه‌ی آن‌ها دستگاه‌های مقاومی هستند. هر چهار مدل گواهیبندی IP68 دارد و تا فشار عمق ۵۰ متری را تحمل می‌کنند.

قابلیت‌ها

شاید تفاوت‌های ظاهری دو نسل ساعت‌های هوشمند غول کره‌ی جنوبی زیاد نباشد، اما ویژگی‌های داخلی‌ آن‌ها بسیار با یکدیگر فرق دارد. اما بیاید ابتدا روی سخت‌افزار تمرکز کنیم. هر دو سری از پردازنده‌ی داخلی Exynos W920 سامسونگ و همچنین ۱٫۵ گیگابایت رم و ۱۶ گیگابایت حافظه بهره می‌برند.

سری گلکسی واچ ۵ در بخش باتری پیشرفت زیادی کرده است. کوچک‌ترین مدل ۴۰ میلی‌متری باتری ۲۷۶ میلی‌آمپرساعتی و نسخه‌ی ۴۴ میلی‌متری باتری ۳۹۷ میلی‌آمپرساعتی دارد که هر دو ۱۳ درصد بزرگ‌تر از همتایان نسل چهارم خود هستند. سامسونگ به خود می‌بالد که دستگاه‌های جدیدش می‌توانند ۱۰ ساعت شارژ بیشتری نسبت به سری گلکسی واچ ۴ ارائه دهند. اگر حتی به عمر باتری بیشتری نیاز دارید، می‌توانید سراغ گلکسی واچ 5 پرو با باتری ۵۹۰ میلی‌آمپر ساعتی آن بروید که تا ۸۰ ساعت روشن می‌ماند.

مطلب در حال به‌روزرسانی است







ارسال نظر

عکس خوانده نمی‌شود
139