سامسونگ از ایده‌های جاه‌طلبانه خود برای فناوری 6G می‌گوید

{title limit=50}

شرکت‌های فعال درزمینه‌ی ساخت تجهیزات مخابراتی به‌سختی در تلاش هستند نسل پنجم شبکه‌های ارتباطی (5G) را در سراسر دنیا گسترده‌تر دردسترس قرار دهند تا همه‌ی افراد از مزیت‌های آن برخوردار شوند. درحالی‌که هنوز شبکه‌ی 5G به‌طور گسترده آغاز به ‌کار نکرده است، زمزمه‌هایی از شروع فرایند توسعه‌ی شبکه‌ی 6G به‌گوش می‌رسد. به‌تازگی، سامسونگ گزارشی ویژه با عنوان The Next Hyper-Connected Experience for All منتشر کرده است. در این گزارش جامع، کره‌ای‌ها به حوزه‌های اصلی توسعه‌ی 6G و موانع پیش ‌روی شرکت اشاره می‌کنند.

طبق گزارش سامسونگ، مراحل اولیه‌ی تجاری‌سازی شبکه‌ی 6G احتمالا در سال ۲۰۲۸ به‌وقوع می‌پیوند. سامسونگ انتظار دارد روند تجاری‌‌سازی انبوه این فناوری تا سال ۲۰۳۰ انجام شود. این یعنی تا فرارسیدن شبکه‌ی 6G به‌صورت گسترده ۱۰ سال زمان باقی مانده است. 

جزئیات شبکه 6G سامسونگ

سامسونگ که در حوزه‌های مختلفی فعالیت می‌کند، در بیانیه‌ی خود می‌گوید نه‌تنها انسان‌ها، بلکه ماشین‌‌آلات نیز به استفاده از شبکه‌ی 6G روی خواهند آورد تا وظایف خود را مؤثرتر انجام دهند. سامسونگ می‌گوید 6G از ظرفیت لازم برای ارائه‌ی تجربه‌ی همه‌جانبه‌ی واقعیت گسترده (XR) و هولوگرام‌های موبایلی و آواتارهای دیجیتالی برخودار است. سونگ‌هیون چوی، مدیر مرکز تحقیقاتی ارتباطات پیشرفته در سامسونگ، می‌گوید او و اعضای تیمش به‌تازگی روند تحقیق‌و‌توسعه‌ی فناوری 6G را آغاز کرده‌اند و در همکاری با سهام‌داران صنعت، خودشان را به رهبری روند استانداردسازی 6G متعهد می‌دانند. 

تا سال ۲۰۳۰، هولوگرام‌های موبایلی به‌طور گسترده دردسترس قرار می‌گیرند

به‌طورکلی، سامسونگ ایده‌هایی جاه‌طلبانه برای شبکه‌ی 6G در سر می‌پروراند؛ بااین‌حال، معتقد است برای دستیابی به این فناوری سه نیازمندی مهم وجود دارد که به‌نوعی موانع بزرگی به‌حساب می‌آیند: «کارایی» و «معماری» و «وثوق‌پذیری». اگر بتوان 6G را بدون مشکل راه‌اندازی کرد، این فناوری می‌تواند حداکثر نرخ داده‌ی ۱،۰۰۰ گیگابیت‌بر‌ثانیه را ارائه دهد که ۵۰ برابر سریع‌تر از شبکه‌ی 5G است. به‌علاوه، میزان تأخیر شبکه موقع استفاده از 6G به کمتر از ۱۰۰ میکروثانیه می‌رسد که یک‌دهم تأخیر شبکه‌ی 5G است. 

معیارهای مختلف سامسونگ برای شبکه 6G

با روی‌کار‌آمدن فناوری 6G، در آینده باند فرکانسی تراهرتز (THz)، راهکارهایی نوین برای ساخت آنتن، فناوری‌های پیشرفته‌تر، توپولوژی بهتر شبکه و استفاده از هوش مصنوعی در ارتباطات بی‌سیم را شاهد خواهیم بود. تمامی این معیارها باید کامل طراحی شوند و طبیعتا ساختِ بی‌نقص آن‌ها به‌زمان زیادی نیاز دارد.

آینده‌ای که از فناوری 6G متصور شده است، درحال‌حاضر مرحله تئوری را می‌گذارند و تا دستیابی به آن فاصله‌ی بسیار زیادی داریم. بااین‌حال، آغاز کار شرکت‌ها روی این فناوری نشان می‌دهد که از همین حالا یک ‌قدم به شبکه‌ی 6G نزدیک‌تر شده‌ایم. اگر فناوری‌ها بتوانند زندگی روزمره‌ی ما را ساده‌تر و لذت‌بخش‌تر کنند، قطعا باید زودتر سراغ آن‌ها برویم.

دیدگاه شما کاربران زومیت در این زمینه چیست؟






ارسال نظر

عکس خوانده نمی‌شود
9